torstai 21. huhtikuuta 2016

MHAW lähestyy - Kosketu ja Kohtaa

Tervehdys!

Kulisseissa tapahtuu. Ryhmä rohkeat eli Bahtalo sekä Jotain odottamatonta ry ovat pitäneet monta hyvää palaveria pian koittavaa MHAW-päivää varten. Toistan varmaankin itseäni eli kyseessähän on kansainvälinen Mental Helath Art Week - tapahtuma, jossa Bahtalon naisia on mukana toista kertaa! Voitte seurata (ja osallistua) tapahtumaa/n myös facebookissa!

Ihan ensimmäinen tapaaminen oli Kumppanuustalo Arttelissa, joka sijaitsee Tampereen Tammelassa, Salhojankatu 42:ssa.

"Kumppanuustalo Artteli on tamperelaisten ihmisten avoin kohtaamispaikka. Talossa voit poiketa kahvilla, tavata ihmisiä, löytää ystäviä, harrastaa ja tehdä yhdessä, hakeutua mukaan järjestötoimintaan ja vapaaehtoistyöhön tai viettää vapaa -aikaasi. Tarjoamme monipuolisen kirjon erilaisia osallistumisen ja tekemisen mahdollisuuksia. 

Kumppanuustalo Artteli ry on yleishyödyllinen tamperelaisten kansalaisjärjestöjen perustuma yhteisö, joka tukee ihmisten hyvinvointia. Järjestö toimii aktiivisesti kansalaisyhteiskunnan ja ihmisten hyvinvoinnin vahvistamiseksi yhteistyössä muiden järjestöjen ja kumppaneidemme kanssa. Kumppaneitamme ovat tamperelaiset ihmiset, yhdistykset, oppilaitokset ja Tampereen kaupunki."

Artteli sekä kriisikeskus Osviitta ovat meidän yhteistyökumppaneita ja ko. tahoja saamme kiittää sekä asian organisoimisesta että mukanaolosta.


Artteli sijaitsee Tammelassa, ihan urheilukentän vieressäKuva sisäpihalta; Tammelankadun puolelta. Toinen sisäänkäynti on Salhojankadun puolelta.

 
Iloista kokousväkeä!


 
Arttelin kahvilassa on mukava kohdata. Takana sijaitsevassa "olohuoneessa" voi kokoontua vaikka isommallakin porukalla.

Kokoustunnelma kohdillaan! Tällä kertaa kriisikeskus Osviitan tiloissa aivan upea aivoriihi... ei meitä oven karmitkaan hidasta.Pysy kuulolla ja pistä päivämäärä jo kalenteriin;
25.5.2016!
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti