Tietoa tekijöistä

Anu Kirkinen
 Olen 45-vuotias ihminen, nainen ja taiteilija.

Elämä on seikkailua, uudistumista, omien unelmien toteuttamista, ja myös paljon muuta.
 Minulle tärkeitä asioita ovat mm.kokonaisvaltainen hyvinvointi ja itsensä kehittäminen, eläimet, ekologisuus, läheiset ihmis-suhteet ja tietenkin rakkaus.

Pidän hiljaisuudesta, luonnon kauneudesta, keväisen asfaltin tuoksusta, arjen pienistä hetkistä ja NIIN monista muista asioista.

Lisää minusta täällä.Inka Ylihärsilä
Olen 32-vuotias kuvataiteilija, kulttuurituottaja ja kahden pikkupojan äiti.

Eksyin kuvataiteen pariin vuonna 2002 ja aika pian ymmärsin, että unelmatyöni liittyy jollain tavalla kyseiseen taiteenlajiin. Perustin  vuonna 2011 Fantastinen Norsu -yritykseni, jonka puitteissa  mm. opetan mehiläisvahamaalausta ja ohjaan taidepajoja ja -kursseja erilaisille ryhmille.

Kuvataide on ollut minulle pitkään ihtohimo ja onnellisuuden lähde. Siksi haluankin jakaa tekemisen iloa ja onnistumisen kokemuksia muillekin. Paras palkinto on kun näkee ihmisen innostuvan tekemisestä, vaikka hän aluksi ajatteli ettei osaa mitään.

Taiteilijaryhmä Bahtalo inspiroivine ihmisineen on uusi ja mielenkiintoinen projekti. Tämä on toinen tapa auttaa taiteen avulla.

Tervetuloa mukaan seuraamaan miten juttu etenee!

Lisää minusta täällä.


Johanna Vilén
Olen 42-vuotias kuvataiteilija sekä yrittäjä. Perheemme koostuu viidestä ihmisestä sekä samaisesta määrästä kissoja.

Yritykseni Kuussa ja Maassa Oy sisältää hyvinvoinnin lisäksi taiteen eri muodoissaan. Siihen sisältyy taideohjausta sekä näyttelyiden pitoa. Ensimmäinen näyttelyni on ollut Jyväskylässä vuonna 1992 ja tästä on lähtenyt  liikkeelle pitkä matka luovuuden saralla.

Taide ja luovuus on intohimoni. Se on tapa elää ja toteuttaa jotain mihin ei sanoja tarvita. Visuaalisuus on kyky nauttia elämästä, tunteista sekä myös mahdollisuus käsitellä vaikeita asioita. Taiteessa olen levoton sielu, joka vaihtaa tekniikasta, ideasta sekä tyylistä toiseen itsellenikin arvaamatta. Tämä on vapaus, mistä haluan pitää kiinni. Uusi alku ja uusi prosessi. Elämä on muutosta ja silloin koen olevani aidosti elettävässä hetkessä kiinni.

 Taiteilijaryhmä Bahtalo on mahdollisuus pistää hyvä kiertämään sekä auttaa ihmisiä taiteen avulla.

Lisää minusta täällä.Tiina Poutanen
Olen. Vaikka välillä sitä tulee epäilleeksi. 
Olen keski-ikäinen ihmislajin edustaja, seitsenvuotiaan ihmisentaimen äiti, kuvataiteilija. 

On hyvä olla ammatti, silloin on aina jotain sanottavaa, vaikka unohtaisi nimensä. 

Pidän puista. Olen huolissani ja tunnen syyllisyyttä, mutta on myönnettävä että toivon Suomeen jalopuumetsiä. 

Toivon, kaikkea hyvää.

Lisää minusta täällä.