torstai 15. toukokuuta 2014

Varjonäyttely

Tänään veimme muutamia teoksia ilahduttamaan kriisikeskus Osviitan henkilökuntaa, vapaaehtoisia sekä asiakkaita.
Osviitassa pidettävä näyttely on osa kahvila Valossa parhaillaan esilläolevaa Eläinmieli - Mielieläin - näyttelyä.

Ensi viikolla vietetään myös valtakunnallista Mental Health Art Week - tapahtumaa, missa Bahtalon porukka on mukana pitämässä Hyvän mielen Non Stop - työpajaa ke 21.5 klo 10-16 yhteistyössä Osviitan kanssa.
Teoksiin voi käydä tutustumassa Osviitan aukioloaikoina. Kaikki Osviitassa olevat teokset ovat myytävinä ja tuotosta lahjoitetaan 50 - 100% Osviitalle!


"Kriisikeskus Osviitta on matalan kynnyksen tukipaikka, jonne pääsee joustavasti ja nopeasti. Meihin voi ottaa yhteyttä kuka tahansa, joka tarvitsee ulkopuolista keskustelutukea. Käynti on luottamuksellinen ja maksuton.
Osviitan asiakas voi keskustella tilanteestaan joko paikan päällä tai puhelimitse Valtakunnallisessa kriisipuhelimessa. Me kuuntelemme aktiivisesti ja tuemme parhaamme mukaan. Tukemme on tarkoitettu lyhytaikaiseksi ja käyntikerrat onkin rajattu yhdestä viiteen."

Lue lisää Osviitan omilta nettisivuilta.

Osviittaan voi hakeutua myös vapaaehtoiseksi tukihenkilöksi:

"Olet tervetullut mukavaan joukkoomme, jos sinulla on kykyä kuunnella, taitoa ymmärtää ja halu antaa aikaasi hyvään tarkoitukseen muutaman kerran kuussa.

Tukihenkilöille tarjoamme koulutuksen ja harjoitusjakson. Tukihenkilönä toimiessa saat myös osallistua työnohjaukseen, erilaisiin jatkokoulutuksiin ja moninaisiin tapahtumiin."

Osviitan tiloissa mukana teoksia Anulta, Heliltä ja Tiinalta.

Anun piirrokset (vas.) Little Miss Sunshine (ylh.) ja She's got the look, hinta 165e/kpl. Oikealla Heli kiiltokuvahevonen.

Lisää Helin kiiltokuvateoksia, maalaukset alk. 400e.

Tiina toi Osviittaan 4 kpl:tta Mielieläimiä, pikagrafiikkaa vanerille

Tiinan teoksista menee tuotto lyhentämättömänä suoraan Osviitalle, hinta 120e / kpl.

Monenmoisia ajatuksia..

Näkymä aulasta tilaan, jossa teokset nähtävillä sekä missä työpaja tullaan vetämään.
Ja kahvila Valossa teokset esillä aina  28.5 asti!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti